Posters

Posters aan de muur

Kan jouw huis wel wat extra sfeer gebruiken? Soms kan het zijn dat jouw interieur toch nog net iets mist maar je niet precies weet wat dat is. Een lege muur kan bijvoorbeeld het probleem zijn. Door de wand te voorzien van decoratie kan jouw huis helemaal opfleuren en meer een thuis worden. Posters zijn tegenwoordig helemaal terug van weggeweest voor wanddecoratie. Met een paar kunstzinnige posters aan de muur geef je al weer een heel ander sfeertje aan je huis. Hier zijn een aantal tips voor posters om je interieur helemaal af te maken.

Oude filmposters

Voor een uniek effect in huis zijn oude filmposter de oplossing. Deze klassieke posters hebben een stijlvol effect in elk huis. Daarnaast zijn deze poster ook van groot formaat dus perfect voor die ene kale muur in huis die wel wat opfleuring kan gebruiken.

Collage maken

Wie zegt dat je zelf geen perfecte poster voor aan de muur kunt maken? Haal wat ouder tijdschriften uit de kast en knippen en plakken maar. Kies bijvoorbeeld voor alleen zwart-wit afbeeldingen voor een klassiek effect of maak er een droomposter van met alle dromen in de vorm van plaatjes waar je naartoe wilt werken. Zo wordt je elke dag herinnert aan de doelen die je stelt.

Woon en designwinkels

Bij woon en designwinkels vind je genoeg populaire en sfeervolle posters. Je hebt er genoeg keuze en kunt hier eenvoudig een poster kiezen die helemaal bij het kleurenthema van jouw interieur past. Ook vind je hier posters in verschillende soorten en maten zodat je ook nog kunt mixen. Hang bijvoorbeeld posters in verschillende formaten op voor een voller effect.

Posters met teksten

Vroeger hadden mensen tegeltjes met spreuken aan de wand, tegenwoordig doen we dat met posters. Heb je een mooie lijfspreuk of vind je een tekst inspirerend? Kijk dan of je deze op poster kunt vinden of zelf kunt laten afdrukken. Zo heb je elke dag een stukje inspiratie aan de muur hangen.

Posters zijn de echte smaakmakers van het interieur. Er zijn genoeg mogelijkheden om posters tot een echt stukje design te maken in huis. Je kunt de posters simpel ophangen met punaises of tape, of je lijst de posters in voor een klassiek resultaat. Zo heb je een kunstwerkje aan de muur hangen.

Geef een reactie